Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 10:52

Депутати штурмом узяли Київську облраду

Початок позачергової сесії Київської обласної ради, запланованої на 10.00 у вівторок, ознаменувався інцидентом зі зломом дверей будівлі, в якій розташована облрада. Перед початком позачергової сесії перед будівлею почався пікет, у якому взяли участь близько 150 прихильників Партії регіонів. Учасники пікету протестували проти порушень із боку керівництва обладміністрації та облради при закупівлі медикаментів за державними програмами.

Учасники пікету повідомили, що, не зважаючи на те, що сесія повинна вже початися, двері облради були закриті й охорона будівлі не хотіла пропускати депутатів із фракції "Нашої України".

У даний час близько 80 чоловік прорвалися всередину облради й продовжують пікетувати в холі.

Як повідомлялося, перевірка Контрольно-ревізійного управління, проведена в серпні цього року, виявила численні порушення з боку начальника Управління охорони здоров"я Київської облдержадміністрації Ігоря Бастюка й головного бухгалтера управління. Зокрема, КРУ виявило незаконно укладені договори на закупівлю медичного устаткування без проведення відкритих торгів на суму 5 млн грн, а також договори з підрядчиками на суму 3,6 млн грн.

Депутати Київоблради від Партії регіонів заявляли про намір винести на черговій сесії облради питання про недовір"я голові Київської облдержадміністрації у зв"язку з ситуацією, яка склалася із закупівлею медикаментів.

Сесія облради повинна була відбутися кілька тижнів тому, проте все відкладалася з різних причин, повідомляє Интерфакс.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутати штурмом узяли Київську облраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути