пʼятниця, 23 березня 2007 12:53

Депутати Саратова вимагають від колег вказувати їхню сексуальну орієнтацію

На думку депутатів Саратовської обласної думи, громадянин, який хоче поступити на державну службу або виставляє свою кандидатуру на виборах, крім тих відомостей, які в обов"язковому порядку указуються зараз, повинен ще оприлюднити свою сексуальну орієнтацію. У відповідні статті законів про гарантії виборчих прав і про держслужбу пропонується внести поправку, де після слів "відомості про себе і членів своєї родини" додати "відомості про сексуальну орієнтацію і про зміну статі".

Ініціатором поправок виступив В"ячеслав Мальцев. Його підтримав депутат Володимир Чуріков, заявивши: "Коли людей беруть у владу, ці п...сти не працюють, а шукають партнера".

Обговорення тривало більше трьох годин і в результаті депутати все-таки вирішили не поспішати з утіленням в життя "нетрадиційної ініціативи". Думська більшість ці поправки до закону поки не схвалила, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Депутати Саратова вимагають від колег вказувати їхню сексуальну орієнтацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі