понеділок, 16 лютого 2009 16:05

Депутати не отримують зарплати через "Надра"

Депутати не отримують зарплати через "Надра"

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Лавринович підтвердив інформацію про виникнення проблем з виплатою заробітних плат працівникам апарату парламенту.

Про це Лавринович сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, керівник апарату ВР підтвердив, що з березня минулого року обслуговування рахунків парламенту здійснює банк "Надра", а перед цим обслуговував "Правекс-Банк". Перший віце-спікер уточнив, що у березні 2008 року банк "Надра" виграв тендер на обслуговування ВР.

Разом з тим Лавринович зауважив, що в березні поточного року буде знову проведено тендер щодо банку, який обслуговуватиме рахунки парламенту України.

Нагадаэмо, що 10 лютого постановою Нацбанку України в банку "Надра" було введено тимчасову адміністрацію строком на один рік.

"З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану банку введено мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – із 10 лютого до 10 серпня 2009 року", - сказано у постанові НБУ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутати не отримують зарплати через "Надра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі