четвер, 18 листопада 2010 11:33

Депутати не обклали податком на розкіш свої "Майбахи"

Депутати не обклали податком на розкіш свої "Майбахи"

Представники опозиції фактично не беруть участі у розгляді Податкового кодексу у сесійній залі парламенту. Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради сказав "бютівець" Сергій Терьохін.

"Позавчора приблизно з 250 наших правок було прийнято тільки дві, і то орфографічні. Решта просто не голосується. Тому ми вирішили не метати бісер самі знаєте перед ким", - зауважив нардеп.

Він нагадав, що сьогодні депутати проголосували статью Податкового кодексу про податок на розкіш. Зокрема літаки, яхти, вертольоти.

"А скільки у нас є персональних яхт і літаків? Не так багато. З точки зору соціальної справедливсті може воно звучить красиво, але щодо економічної ефективності, то там іде копійка до бюджету. До речі, "Майбахи" вони податком не обклали", - наголосив Терьохін.

За його словами якщо говорити про соціальну справедливість, то треба вводити податки на зароблені мільярди, а не на популістичні речі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Депутати не обклали податком на розкіш свої "Майбахи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі