середа, 22 грудня 2010 11:58

Депутати не наважилися обговорювати доповідь заступника Пшонки

Депутати не наважилися обговорювати доповідь заступника Пшонки

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин оголосив перерву на півгодини в роботі парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами Литвина, про перерву для проведення консультацій попросили дві фракції: БЮТ-"Батьківщина" та Наша Україна - Народна самооборона.

Перед тим депутати провалили голосування щодо обговорення інформації Генеральної прокуратури України щодо подій 16 грудня, коли сталася бійка між депутатами.

Виступаючи з місця, "бютівець" Віктор Терен сказав, що почуте депутами від заступника генпрокурора Євгена Блажівського, чітко відповідає українському прислів'ю: "Ворон ворону око не виклює".

"На плівках чітко зафіксовані звірячі обличчя тих, хто бив депутатів. Ці записи обійшли весь світ. Але прокуратура відкриває кримінальну справу по іншій статті, яка передбачає покарання невинних Гладкевича та Волинця", - наголосив депутат.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада проголосувала за рішення заслухати інформацію Генеральної прокуратури України про останні події в парламенті.

Інформація Генпрокуратури мала складатися з 20 хвилин доповіді і 20 хвилин відповідей на запитання депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Депутати не наважилися обговорювати доповідь заступника Пшонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі