четвер, 24 вересня 2009 12:57

Депутати на межі бійки?

Депутати на межі бійки?
Спікер Володимир Литвин заявляє, що не допустить бійок у Верховній Раді.

Про це він сказав після погоджувальної ради у четвер.

"Ви ж розумієте, що депутати перебувають у збудженому стані. І я переконаний, що сьогодні є установка від погроз переходити до практичних дій. Я такої розкоші нікому не дозволю - влаштувати бійку. Це один зі сценаріїв – влаштувати погром у Верховній Раді. Цього не буде", - сказав Литвин.

"Я буду робити все, щоб не піддатися на провокації і щоб не влаштувати тут погром у Верховній Раді", - додав він.

Литвин зазначив, що на погоджувальній раді лідери фракцій не знайшли компроміс щодо розблокування роботи парламенту, а "опустилися до чергового з"ясування стосунків".

"Реалізуються сценарії, в яких працююча Верховна Рада не потрібна. Сьогодні були всі підстави ухвалити закон про підняття соцстандартів, як мінімум у першому читанні", - сказав він.

Литвин також сказав, що він готовий "на будь-які компроміси".

"Уже всі забаганки були виконані. У звичний спосіб голосувати не хочуть, таємне голосування не хочуть, у публічний спосіб не хочуть. Висновок очевидний: потрібно добити все, що ще живе і ворушиться у країні", - сказав він.

На питання, допоки триватиме блокування Верховної Ради, Литвин сказав: "Поки не лопне терпіння у людей".

Коментуючи слова лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що йому принизливо ходити на погоджувальній ради, спікер сказав, що він зобов"язаний це робити.

"Якщо не ходити на погоджувальну раду, то треба прийти на засідання Верховної Ради, розблокувати її і голосувати", - сказав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Депутати на межі бійки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі