пʼятниця, 11 липня 2008 18:06

Депутати колупались у носі, стрибали і цілувались з Тимошенко (ФОТОРЕПОРТАЖ)
12

Спекотним видалось сьогоднішнє засідання парламенту. Одразу після відкриття засідання спікер ВР Арсеній Яценюк пішов у свій кабінет на нараду з лідерами фракцій.

Під час Погоджувальної ради керівники фракцій і прем"єр Юлія Тимошенко, яка прийшла на нараду, домовилися першим питанням на засіданні парламенту розглянути резолюцію про недовіру уряду.

Яценюк сказав, що наполягатиме на тому, щоб у Раді була зареєстрована резолюція саме про недовіру уряду, а не документ про звіт.

Другим питанням домовились розглядати внесення змін до закону про Держбюджет. Третім - календарний план.

Яценюк оголосив ще одну перерву у пленарному засіданні до 12 години для того, щоб керівники фракцій могли обговорити ці домовленості з депутатами.


За цей час трибуну Верховної Ради заблокували депутати з Партії Регіонів. Місце Яценюка, як завжди, зайняв "регіонал" Олексій Журавко.

До зали під оплески БЮТівців зайшла Тимошенко, після чого до "блокувальників" підійшов депутат від ПР Андрій Клюєв і розігнав їх по місцях.

Яценюк повідомив, що першими будуть розглядати короткі питання лідерів фракцій. Потім затвердження календарного плану, прийняття рішення щодо того, що парламент працюватиме до прийняття змін до бюджету, постанова про відповідальність уряду, потім почнеться розгляд змін до бюджету.

Юлія Тимошенко зачитала звіт уряду, після якого відбулось голосування за відставку уряду. Кабмін одержав свій вотум довіри.

За проголосувало 174 депутати - ПР - 172, НУНС - 2, Литвин - 0, комуністів - 0 депутатів.

Не дали жодного голосу з цього питання фракції БЮТ, КПУ та Блоку Литвина.

Фото: Андрій Єловіков

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Депутати колупались у носі, стрибали і цілувались з Тимошенко (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі