четвер, 15 листопада 2007 10:43

Депутати Київради найбільше полюбляють пиріжки

Подорожчання продуктів торкнулося також столичних чиновників: заклад громадського харчування міської адміністрації був змушений внести корективи в меню їдальні Київради.

Якщо раніше пиріжок із м"ясом київські депутати могли придбати за 1,70 гривень, то тепер - за 2,40.

"Пиріжки - улюблена їжа наших депутатів, - розповідає робітниця їдальні КМДА Тетяна Фоменко. - Але не тільки вони подорожчали. Інші страви, які продаються в нас, теж помітно виросли в ціні".

У їдальні Київради не зважилися зменшити порції або перейти на дешевші товари, проте внесли до меню сезонні корективи: перешли зі свіжих овочів на солоні та квашені.

Тепер повноцінний обід (овочевий салат, суп, парова котлета, рис і компот) в столовій мерії обійдеться приблизно в 12 гривень.

Нагадаємо, раніше перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров заявив, що в листопаді ціни, зокрема на продукти, стабілізуються й інфляція знизиться.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко назвала безпідставними заяви представників Кабміну про зниження цін на продукти харчування, повідомляє КП в Украине.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутати Київради найбільше полюбляють пиріжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі