вівторок, 11 грудня 2007 11:06

Депутатам повідомили прізвища міністрів в уряді Тимошенко

Депутатам повідомили прізвища міністрів в уряді Тимошенко
Народним депутатам України у Верховній Раді роздали інформаційні матеріали щодо можливих кандидатур на посади міністрів у новому складі уряду.

У кулуарах, зокрема, депутатами обговорюється, що посаду першого віце-прем"єр-міністра України обійматиме член фракції БЮТ Олександр Турчинов, віце-прем"єр-міністра з гуманітарних питань – Іван Васюник, міністра внутрішніх справ – Юрій Луценко, міністра оборони – Анатолій Гриценко, міністра фінансів – Віктор Пінзеник, міністра у справах сім"ї, молоді та спорту – Юрій Павленко, міністра транспорту та зв"язку – Даріел Васадзе, міністра праці та соціальної політики – Людмила Денісова, міністра охорони здоров"я – Василь Князевич, міністра освіти та науки - Іван Вакарчук, міністра з питань надзвичайних ситуацій – Володимир Шандра, міністра палива та енергетики – Юрій Продан, міністра Кабінету Міністрів – Петро Крупко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутатам повідомили прізвища міністрів в уряді Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі