четвер, 28 квітня 2011 15:56

Депутат від "Регіонів" погорів на хабарі у 16 тис. грн

Депутат від "Регіонів" погорів на хабарі у 16 тис. грн

Співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області під час отримання хабара затримали депутата Дубенської міської ради від Партії регіонів, голову постійно діючої комісії з питань будівництва, землекористування та земельної реформи 48-річного Миколу Ткачука.

Він за гроші погодився допомогти підприємцю з Рівного у виділенні в райцентрі Дубно десяти соток землі.

"У березні до депутата з проханням посприяти отримати земельну ділянку для житлового будівництва звернувся 26-річний рівненський підприємець. Посадовець зголосився взятися за справу й запросив винагороду в сумі 2 тис. дол.", - розповіла Світлана Карачун, спеціаліст відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції.

"Його взяли на "гарячому" в службовому кабінеті. Депутат отримав від підприємця хабар у сумі 16 тис. грн, а потім передав йому витяг з рішення Дубенської міської ради про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність", - додав начальник управління державної служби боротьби з економічною злочинністю обласної міліції Віктор Галайський.

Обласна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом одержання хабара. В обласні міліції кажуть, що депутат зізнався в скоєному злочині й нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зазначимо, що Ткачук працює заступником начальника управління Пенсійного фонду в Дубенському районі.

Зараз ви читаєте новину «Депутат від "Регіонів" погорів на хабарі у 16 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі