середа, 11 серпня 2021 13:11

Депутатка оформила на доньку будинок громади за 500 тис. грн

Депутатка оформила на доньку будинок громади за 500 тис. грн
На посаді начальника управління органу місцевого самоврядування Васильківа, 63-річна підозрювана вирішила заволодіти будинком у центрі міста. Фото: Нацполіція

У Київській області правоохоронці викрили депутатку Васильківської міської ради, яка переоформила на доньку майно громади. Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції.

На посаді начальниці управління органу місцевого самоврядування Васильківа 63-річна підозрювана вирішила заволодіти будинком у центрі міста. Власниця померла, не залишивши спадкоємців, нерухомість перейшла у власність громади. Однак депутатка, підробивши документи, переоформила будинок на колишнього чоловіка. А згодом майно за договором дарування відійшло дочці.

Оцінювальна вартість будинку приблизно 500 тис. грн, пишуть у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагадує СРСР: політолог оцінив "Велике будівництво" президента Зеленського

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею зловживання владою або службовим становищем. Стаття передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Експрацівниця управління справами Апарату Верховної Ради за попередньою змовою з журналістом, який раніше був помічником-консультантом народного депутата й неодноразово балотувався до парламенту, за $600 тис. обіцяли жителю Миколаєва вплинути на посадових осіб Офіса президента й уряду, а також ухвалити питання про його призначення. Їх затримала прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «Депутатка оформила на доньку будинок громади за 500 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі