вівторок, 25 грудня 2007 19:46

Депутат БЮТ про Тимошенко, жінок-політиків і політичний досвід Богатирьової

Призначення одного з лідерів Партії регіонів Раїси Богатирьової секретарем Ради національної безпеки і оборони України є одним з кроків Президента Віктора Ющенка до "об"єднання усіх політичних сил в парламенті і державі", впевнений народний депутат, голова Чернівецької облорганізації ВО "Батьківщина" Петро Гасюк.

Водночас голова Чернівецької облорганізації ВО "Батьківщина", вважає "перебільшенням" тезу політологів, що з призначенням Богатирьової секретарем РНБОУ нібито створюється центр противаги прем"єр-міністру Юлії Тимошенко.

"Це перебільшення. Юлія Тимошенко зараз недосяжна для будь-якої іншої жінки-політика і їй ніхто не може протистояти і створювати противаги", - переконаний народний депутат від БЮТ.

"Посада секретаря РНБО може бути і дуже сильною, і слабкою, залежно від того, хто її посяде. Якщо Раїса Богатирьова дала на це згоду, то, зважаючи на її значний політичний досвід, вона враховує розвиток тих подій, що відбуваються в країні і політикумі. З її боку це буде нормальний крок", – зауважив лідер Чернівецької "Батьківщини", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутат БЮТ про Тимошенко, жінок-політиків і політичний досвід Богатирьової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі