вівторок, 22 листопада 2011 22:27

День Свободи на Майдані: співали гімн, слухали музику, билися з міліцією
32

Фото: Фото: Євген Колесник

Сьогодні прихильники опозиції провели акцію на честь 7 річниці Помаранчевої революції на Майдані Незалежності в Києві.

Навпроти Головпоштампу зібралось приблизно тисяча людей. Їм роздавали свічки та атрибутику Помаранчевої революції: шарфи, зонтики.

Далі від них проходила акція "Загальновійськової спілки" Олега Калашнікова. У нього гучна апаратура, там постійно грає пісня "Єднаймось, єднаймось". Людей Калашнікова оточили подвійним рядом міліціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей на Майдані оточили "беркутівці": починаються сутички

Демонстранти завершили мітинг виконанням гімну України. Організатори закликали присутніх зібратися на Майдані 1 грудня разом з "чорнобильцями" та "афганцями".

Після цього учасники акції почали покидати місце святкування, при цьому ніяких зіткнень зі співробітниками правоохоронних органів помічено не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані на людей направили потужну вентиляцію з метро

У той же час, прес-служба Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) повідомляє, що бійці спецпідрозділу "Беркут" "б'ють всіх підряд, напали на організаторів, розбили звукопідсилюючу апаратуру. По рації голосно прозвучала команда заарештувати всіх організаторів".

Зараз ви читаєте новину «День Свободи на Майдані: співали гімн, слухали музику, билися з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі