субота, 17 серпня 2024 02:37

Дії ЗСУ на Курщині переконали західних партнерів у перемозі України - Bloomberg

Дії ЗСУ на Курщині переконали західних партнерів у перемозі України - Bloomberg
Західні партнери задоволені Курською операцією ЗСУ. Фото: ТСН

Операція Збройних сил України в Курській області РФ розвіяла наростаюче переконання Заходу, що Україна поступово рухається до поразки.

Переважна більшість країн-партнерів так чи інакше висловилася схвально щодо дій України, пише Bloomberg, аналізуючи події та публічні заяви останніх днів.

Успіхи ЗСУ різко посилили розмови про необхідність скасувати усі обмеження на використання західної зброї, яких змушена дотримуватися Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові показали на відео перші години операції в Курській області

Відчуття того, що Україна програє війну, тепер змінилося "одним махом, що захоплює дух", розповів старший радник з питань Росії та Європи в Інституті миру США Дональд Дженсен.

"Ми бачимо, що українці креативні, ефективні, ними добре керують. Вони дуже вміло вибрали слабке місце в російському розгортанні по країні і використали його", - сказав Дженсен.

Російського диктатора Володимира Путіна вторгнення застало зненацька. Наради про операції ЗСУ в Курській області проводяться таємно. Диктатор РФ припиняє будь-які публічні розмови про це.

Цивільні росіяни вперше гостро відчувають війну. Війська РФ скидають на їхні будинки плануючі бомби, щоб зупинити український наступ. Українці, над чиїми будинками регулярно літали ракети та російські бомби, насолоджуються раптовою помстою.

Зараз ви читаєте новину «Дії ЗСУ на Курщині переконали західних партнерів у перемозі України - Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі