пʼятниця, 18 червня 2021 13:32

Данілов розповів, чим займається Росія, крім окупації Криму й ОРДЛО

Данілов розповів, чим займається Росія, крім окупації Криму й ОРДЛО
Данілов нагадав, як Росія обстрілювала Україну "градами". Фото: Facebook.com/rnbou

Росія займається поширенням сепаратизму в південних областях України. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу "1+1" у четвер.

"Російська Федерація вибудовує перед виборами систему поширення свого, скажімо так, сепаратистського настрою на нашому південному кордоні. Це Миколаївська, Херсонська й Одеська області", - сказав Данілов.

"Ми маємо на корінні таке припиняти. Бачив це на власні очі, починаючи з 1994 року в рідному місті Луганську. Коли вони почали, як хижаки, розповзатися. Чим закінчилося? Тим, що Російська Федерація з Ростовської області почала війну, "Градами" лупила по українській території", - сказав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти атакували ЗСУ: є поранений

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розповів, чим займається Росія, крім окупації Криму й ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі