середа, 20 червня 2007 09:25

Данілов: "Ющенко і Ахметов домовилися про заміну Януковича"

Данілов: "Ющенко і Ахметов домовилися про заміну Януковича"
У новій Верховній Раді буде створена коаліція "Нашої України" і Партії регіонів, а прем"єром стане Борис Колесников або інша креатура Рината Ахметова. Про це в інтерв"ю газеті "Столичні новини" заявив один з лідерів Партії вільних демократів, народний депутат Олексій Данілов.

"Переговорщики всіма способами хочуть відсунути Тимошенко – вважає депутат. – Мені Юлію Володимирівну просто шкода. Якщо вона найближчим часом не почне якусь свою гру, то програє. І їй просто не буде, так би мовити, чим грати".

"Те ж саме, – продовжує Данилов, – можна сказати про Віктора Януковича. Йдеться про те, що він вже може і не бути прем"єр-міністром. Переговори Віктора Андрійовича Ющенка з Ринатом Леонідовичем Ахметовим, за достовірною інформацією, стосувалися і цієї теми".

На підтвердження цього припущення Данілов нагадав слова Президента під час прес-конференції, коли він заявив, що Ринат Ахметов має великий вплив на розвиток країни і на події в ній.

"А це може означати, що є якісь домовленості про те, що Янукович вже не буде прем"єр-міністром у разі створення коаліції "Нашої України" і Партії регіонів" - переконаний вільний демократ.

Саме така коаліція в парламенті наступного скликання, за словами Даніловаа, є, на відміну від "помаранчевої", "найбільш природною", оскільки у НУ і ПР "більше загального, ніж роз"єднуючого".

А прем"єром при такому розкладі "може бути той же Колесников або інша кандидатура Рината Ахметова", упевнений вільний демократ, пише Оглядач.

Зараз ви читаєте новину «Данілов: "Ющенко і Ахметов домовилися про заміну Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі