четвер, 01 грудня 2011 12:19

ДАІ перешкоджає активістам провести "Переоблік влади"

ДАІ перешкоджає активістам провести "Переоблік влади"

У Києві зупинено автобус з активістами та обладнанням, необхідним для проведення акції "Переоблік влади".

Як повідомили в прес-службі ВГО "Громадянський рух "Вперед!", біля метро Арсенальна співробітник ДАІ, який відмовився назвати своє ім'я і прізвище, зупинив автобус нібито для перевірки документів.

Після того, як він заглянув всередину автобуса і побачив прапори та апаратуру, які везли до Верховної Ради для організації акції, він забрав документи у водія і сховав їх у нагрудну кишеню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти руху "Вперед!" побачили провокації з боку влади

Наразі документи водієві не повертають, протокол про порушення також не складають.

Нагадаємо, сьогодні, 1 грудня, за ініціативи ВГО "Громадянський рух" Вперед!" проходить Всеукраїнський страйк "Переоблік влади".

У цей день всі громадяни, які не бачать перспектив України під керівництвом нинішньої влади, о 12-00 закриють свої підприємства або виставлять таблички "Переоблік" на своїх робочих місцях. Ті, хто перебуває за кермом автомобіля, подають сигнал. Це має показати, що незадоволених в країні дуже багато і вони готові боротися за свої права.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ перешкоджає активістам провести "Переоблік влади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі