понеділок, 27 серпня 2007 08:15

ЦВК зареєструвала виборчий список від "Кучми"

ЦВК зареєструвала виборчий список від "Кучми"
Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатів у народні депутати від блоку "Кучма" і Блоку партій пенсіонерів України.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК учора.

Під час реєстрації виборчого списку кандидатів у депутати від блоку "КУЧМА" представник Партії вільних демократів у ЦВК Олександр Єльяшкевич висловив протест проти реєстрації блоку.

Він рекомендував ЦВК офіційно звернутися до екс-Президента України Леоніда Кучми із запитом про те, чи давав він згоду на використання блоком свого прізвища.

Члени ЦВК проігнорували рекомендацію Єльяшкевича. (Колишній Президент України Леонід Кучма в інтерв`ю журналу "Профіль" заявив, що не давав своєї згоди на використання його прізвища і категорично проти цього. Утім, зазначив, що він не єдина людина з прізвищем Кучма).

Центрвиборчком відмовив у реєстрації виборчого списку блоку "Вільні демократичні вибори за народ України".

До ЦВК для участі у виборах подали документи 24 політичні сили, 19 з яких у цей час уже зареєстровані.

25 серпня, сплив термін подачі партіями і блоками до ЦВК документів для реєстрації кандидатів у народні депутати на парламентські вибори 30 вересня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК зареєструвала виборчий список від "Кучми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі