понеділок, 22 жовтня 2007 08:50

ЦВК: Процес у справі про результати виборів навмисно затягують

Заступник голови Центрвиборчкому України Андрій Магера вважає, що позивачі у справі до ЦВК навмисно затягують судовий процес.

Про це Магера заявив учора під час засідання Вищого адміністративного суду України.

За словами Магери, окремі представники політичних партій, які звернулися з позовом до ЦВК, "зловживають своїми процесуальними правами з метою затягнути судове засідання".

Так, зокрема, як пояснив Магера, в окремих клопотаннях містяться факти, розгляд яких має відбуватися в окружному адміністративному суді Києва, але правом звертатися з цього приводу до вказаного суду позивачі вчасно чомусь не скористалися.

Учора о 14.00 колегія суддів Вищого адміністративного суду у складі п"яти осіб під головуванням голови суду Олександра Пасенюка розпочала розгляд справи за позовами п"яти політичних сил до Центральної виборчої комісії.

Від ЦВК у судовому процесі беруть участь заступники голови комісії Магера, Жанна- Усенко-Чорна та член ЦВК Юлія Швець, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК: Процес у справі про результати виборів навмисно затягують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі