четвер, 09 жовтня 2008 16:53

ЦВК повідомила Яценюку скільки треба грошей на вибори

ЦВК повідомила Яценюку скільки треба грошей на вибори
Центральна виборча комісія визначила, що для проведення дострокових парламентських виборів необхідна сума у 417 мільйонів гривень.

Про це на засіданні Верховної Ради у четвер заявив спікер Арсеній Яценюк.

"ЦВК офіційно надіслала мені пропозиції, які передбачають загальний обсяг фінансування позачергових парламентських виборів. ЦВК визначила суму у 417 мільйонів гривень", - сказав він.

При цьому Яценюк зазначив, що перед ЦВК існує борг у розмірі 14 мільйонів гривень за попередні вибори мера Києва, а також необхідно близько 16 мільйонів для 114 позачергових виборів у селищах і містах.

"Якщо ми будемо розглядати цей проект, доцільно було б розглядати його на предмет колишніх боргів", - сказав він.

Розпочинаючи засідання, Яценюк обурився поведінкою деяких своїх колег під час погоджувальної ради лідерів фракцій.

"Я вам скажу відверто, що та атмосфера, яка панує на засіданнях погоджувальної ради, в десять разів гірша, ніж за часів блокування по НАТО і так далі. У нас така історія складається: ми ні зійтись по-людськи не можемо, ні розійтись. Треба так наплювати одне другому в душу, щоб потім не вітатися одне з другим!", - сказав він.

Реагуючи на вигуки у залі, Яценюк сказав: "Я робив все, щоб цих виборів не було. І коаліцію ліпили, і все ліпили. Але так відбулося, як очікувалося", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК повідомила Яценюку скільки треба грошей на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі