понеділок, 01 жовтня 2007 19:21

ЦВК може звернутися у міліцію через затримку результатів

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера не виключає можливості звернення ЦВК до правоохоронних органів з приводу ситуації, яка склалася у 29-му виборчому окрузі в Дніпропетровській області. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

При цьому він зазначив, що відставання інформації про результати голосування є в Дніпропетровській, Донецькій і Черкаській областях.

Магера відмовився коментувати звернення Президента з приводу можливості втручання в ситуацію із затримкою оголошення результатів, зазначивши, що "у нас дуже багато людей хочуть коментувати Президента України". "Я не хочу коментувати Президента", - заявив Магера.

Водночас, додав він, "я далекий від думки, що в різних регіонах по-різному вміють читати, писати, тим більше, рахувати".

Магера висловив сподівання, що затримка із підрахунком голосів та наданням інформації пов"язана тільки з об"єктивними причинами, і результати голосування надійдуть до ЦВК найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК може звернутися у міліцію через затримку результатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі