субота, 19 травня 2007 10:42

ЦВК до понеділка розбиратиметься з позовом БЮТ

На вчорашньому засіданні Центральної виборчої комісії, яке тривало менше трьох годин, була оголошена перерва до понеділка.

Обидві перерви було оголошено під час розгляду питання про виконання рішення Печерського районного суду м. Києва від 11 травня 2007 року за позовом БЮТ про бездіяльність ЦВК зі створення окружних виборчих комісій.

Голова ЦВК Ярослав Давидович на засіданні запропонував проект ухвали, відповідно до якої, окружкоми створюються за поданням голови ЦВК на підставі пропозицій двох парламентських ("Наша Україна" і БЮТ) і ряду позапарламентських партій (зокрема, Народна партія, УНП, Всеукраїнське об`єднання "Свобода", партія "Вперед, Україно!" та ін.). Проте при голосуванні цей проект ухвали не був підтриманий: з 13 членів ЦВК 5 проголосували "за" (Жанна Усенко-Чорна, Давидович, Андрій Магера, Анатолій Писаренко, Валерій Шелудько), двоє – утрималися (Марина Ставнійчук і Валентина Завалевська), шестеро - проголосували проти (Борис Райковський, Юрій Донченко, Ігор Качур, Михайло Охендовський, Сергій Дубовик і Олександр Чупахін), пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «ЦВК до понеділка розбиратиметься з позовом БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі