пʼятниця, 16 березня 2007 15:14

Цушкові подарують клізму з інструкцією про застосування під час Маршу справедливості

У неділю представники Всеукраїнського молодіжного об"єднання Молодь - надія України проведуть біля Міністерства внутрішніх справ України мітинг із вимогою добровільної відставки глави МВС Василя Цушка.

Як повідомили в прес-службі молодіжного об"єднання, учасники мітингу будуть вимагати скасувати "незаконний порядок акредитації журналістів на прес-конференції"; виконати Указ Президента України Про Перелік посад керівників військових формувань, правоохоронних органів, органів дипломатичної служби, звільнити від посад замміністрів внутрішніх справ Миколу Плєханова та Сергія Попкова; не повертати на дороги України "тотальну корупцію ДАІ через лобіювання МВС у парламенті нової редакції законів".

Окрім того, за словами лідера ВМО "Молодь - надія України" Вадима Гладчука, активісти вимагають притягти до відповідальності керівників МВС, причетних "до побиття прихильників Кобзаря 9 березня поточного року"; припинити "зачищення" у МВС; оприлюднити всю інформацію про держзакупівлю Міністерства за останні 100 днів та передати в СБУ всі комплекси прослуховування мобільних телефонів.

Також мітингуючі виступлять з вимогою припинити поширення недостовірної інформації про екс-главу МВС Юрія Луценка і припинити залякування громадян "публічною демонстрацією застосування спецзасобів під час навчаннях спецпідрозділів МВС".

Учасники мітингу подарують Цушку клізму з інструкцією про застосування під час Маршу справедливості, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Цушкові подарують клізму з інструкцією про застосування під час Маршу справедливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі