субота, 19 травня 2007 13:43

Цушко: Я не отримував вказівок від Януковича або коаліції

Міністр внутрішніх справ України Василь Цушко стверджує, що не отримує яких-небудь розпоряджень від прем"єр-міністра, коаліції або кого-небудь ще.

"Мені нічого приховувати, мені зараз настільки комфортно - я не отримую ніяких команд від, скажімо, прем"єр-міністра, від коаліції, це точно. І від інших теж не отримую", - завірив журналістів глава МВС в суботу в Києві.

Він підкреслив, що дотримується Конституції та законів.

Коментуючи інформацію про нібито стягування міліційних підрозділів до Києва для якихось невідомих цілей, Цушко підкреслив, що, ще виступаючи з трибуни Верховної Ради, повідомив про залучення до Києва додаткового резерву в кількості 2000 чоловік для забезпечення охорони і порядку. Згідно з його словами, цей резерв був стягнутий до Києва для того, щоб забезпечити охорону правопорядку у зв"язку з інформацією про проведення масштабних акцій.

Цушко повідомив, що в даний час в Києві знаходиться близько 1000 резервних співробітників міліції і відбувається постійна їх ротація, пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Цушко: Я не отримував вказівок від Януковича або коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі