субота, 25 лютого 2023 14:21

Що буде, якщо Путін переможе: Джонсон спрогнозував

Що буде, якщо Путін переможе: Джонсон спрогнозував
Диктатор Володимир Путін у разі перемоги буде тиснути на інші країни. Фото: eastnews.ua

Президент Росії Володимир Путін погрожуватиме Грузії, Молдові, державам Балтії та всім країнам колишнього СРСР, якщо не програє війну проти України.

У нього залишається можливість досягти того, що він може назвати перемогою. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон і сенатор-республіканець Ліндсі Грем написали про це у колонці для The Wall Street Journal.

"Все, що потрібно зробити Путіну, щоб заявити про свою перемогу, – це продовжити цинічну політику, якої він дотримувався з часу свого першого вторгнення у 2014 році, – використати свій плацдарм в Україні для дестабілізації всієї країни", – пишуть політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського сказали, чому Путін ніколи не переможе

Джонсон і Грем наголосили, що якщо Україну не вдасться звільнити повністю, то Путін готуватиметься до нових воєн.

"Якщо він не зазнає повної поразки в Україні, реваншистські амбіції Путіна не зупинити. Ми маємо прискорити західну підтримку українців і дати те, що їм потрібно, щоб закінчити роботу. ЗСУ боролися і продовжують боротися, як леви, і це їхня заслуга. Але немає жодних сумнівів у тому, що західне обладнання було безцінним", – сказали вони.

Візит президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена до Києва поставив "крапку на політичному кар'єрному русі" диктатора РФ Володимира Путіна. Американський лідер демонстративно показав, що "сьогодні він є глобальним гравцем, Зеленський – глобальний гравець і немає більше Путіна". Про це сказав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Що буде, якщо Путін переможе: Джонсон спрогнозував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі