пʼятниця, 07 лютого 2014 12:54

Чорновол обіцяє ще не раз "підрізати" Януковича

Чорновол обіцяє ще не раз "підрізати" Януковича
Тетяна Чорновол. Фото: ipress.ua

Журналістка Тетяна Чорновіл, яку побили в ніч на 25 грудня 2013 року, різко критикує висновки Генпрокуратури щодо її справи.

Про це вона написала у своєму блозі на Українській правді.

"ГПУ заявило, що замах на моє життя стався з тих причин, що я когось там "підрізала" і цим "спровокувала на хуліганські дії". Так я "підрізала" Януковича і буду "підрізати" далі", - написала вона.

Вона називає це "єдиною причиною замаху" на її життя.

Як зазначила Чорновол Роман Залюбовський, який взяв вину на себе, відмовився від очної ставки із журналісткою.

"В приватній розмові з ним я зрозуміла, чому він відмовився – тому що не знає деталей того що сталося на Бориспільській трасі. Тобто бив не він. Тобто він є підставна особа. Можливо він якось був задіяний в "спецоперації", проте не на головних ролях. Справжні "м'ясники", які нанесли більше 10 ударів по моїй голові та обличчю – цінні цій владі і очевидно "працюють" далі в "ескадронах смерті". А в СІЗО потрапив технічний персонал "спецоперації" за те, що не затер сліди злочину", зазначила Чорновол.

На її думку її побиття це справа "ескадрону смерті", яких обслуговує ГПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Будинку профспілок розслідуватимуть за статтею "недбале зберігання боєприпасів"

"ГПУ їх обслуговує, бо Пшонка обслуговує Януковича. Саме тому в моїй справі слідство не шукало ні замовника, ні організатора", - написала вона.

"І чомусь ГПУ не здивувало, що "хулігани" за те, що я їх начебто підрізала (тобто їм начебто довелося пригальмувати через мене), таранили мій дешевий автомобіль (його вартість 5 тисяч доларів) своїм дорогим Порше. Якщо вірити у версію прокуратури цей факт виглядає, як маячня. Правда? Логічним це виглядає лише в тому випадку, якщо моя ліквідація була замовлена і за неї було дорого заплачено", - додала Чорновол.

Нагадаємо, журналістку і активістку Тетяну Чорновол побили в ніч на 25 грудня 2013 року. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі і її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Зловмисники побили Чорновол. 6 січня в ГПУ повідомили, що розслідування завершилося. На активістку Євромайдану і журналістку Тетяну Чорновол напали з хуліганських спонукань - за те, що вона підрізала автомобіль на дорозі, зазначили в Генпрокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Чорновол обіцяє ще не раз "підрізати" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі