Ексклюзиви
неділя, 04 березня 2007 13:48

Чорновіл: Тимошенко з"їсть Нашу Україну частинами

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко намагається бути першою людиною в опозиції, тому їй слід "позбутися від проблеми, що називається Наша Україна".

Про це завив представник Партії регіонів Тарас Чорновіл в інтерв"ю Киевском телеграфу.

За його словами, існує два варіанти рішення цієї "проблеми".

- Перший: цілком поглинути НУ, як це БЮТ зробив з партією Реформи і порядок. Другий: стимулювати розкіл фракції Наша Україна і "з"їсти" її частинами", - пояснив Чорновіл.

- Той же Народний рух вже поплив вбік БЮТ і, напевно, буде цілком ліквідований найближчим часом. Те ж відбудеться і з іншими структурами. Частину, що залишилася, підштовхнуть до приєднання до антикризової коаліції, - сказав народний депутат, додавши, що імперативний мандат не передбачає ситуації, коли розпадається виборчий блок.

- Тому на базі Нашої України цілком можуть виникнути дві-три фракції. Це ніде не виписано, однак немає жодної законодавчої норми, яка б забороняла здійснити подібний крок. Ну а тих, хто залишиться після розколу - назвемо їхній умовно "любі друзі" - просто добити до кінця, - додав він.

24 лютого, лідер БЮТ Юлія Тимошенко і голова Ради блоку Наша Україна Віктор Балога підписали угода про об"єднану опозицію. Згідно докумету, об"єднана опозиція буде домагатися проведення дострокових парламентських і місцевих виборів та скасування політреформи.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Тимошенко з"їсть Нашу Україну частинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути