пʼятниця, 06 лютого 2009 13:21

Чорновіл розповів про конфлікт у Партії регіонів і гру Фірташа

Чорновіл розповів про конфлікт у Партії регіонів і гру Фірташа
Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що процес складання мандатів, до якої збирається вдатися фракція, аби добитися дострокових виборів, не увінчається успіхом.

"До мене в кулуарах підходило до тридцяти чоловік, які казали, що ніколи не складуть ніяких мандатів, але скільки їх буде насправді, мені сказати важко", - сказав Чорновіл.

До того ж за новою редакцією закону "Про вибори народних депутатів" процедура обнулення виборчих списків ускладнена й потребує особистої заяви кожного кандидата, тому проведення дострокових виборів є малоймовірним, вважає Чорновіл.

"Подивіться на "хвіст" списку Партії Регіонів, який теж треба буде обнулити! Це, в більшості своїй, люди, які зробили вибори на місцях, а їх у дуже брудний спосіб використали і викинули! Думаєте, вони зараз підуть на поводу в Партії регіонів? Я в цьому дуже сумніваюся", - каже депутат.

Наміри керівництва ПР скласти мандати й добитися дострокових виборів і відставки уряду Чорновіл пояснює впливом на фракцію Дмитра Фірташа.

"Мені здається, що всі оці ігри в здавання мандатів й дострокові вибори – це гра саме Фірташа, - впевнений Чорновіл. - Зараз, коли його викидають з Росії, коли не виключено, що йому доведеться сісти за грати чи переховуватися й міняти зовнішність, у нього є дуже небагато часу, щоб переломити ситуацію і взяти владу в Україні. Якщо він цього не зробить за два-три місяці, ніхто в Партії регіонів розмовляти з ним не буде...", заявив в інтерв"ю Тарас Чорновол виданню "Главред".

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл розповів про конфлікт у Партії регіонів і гру Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі