вівторок, 16 жовтня 2007 13:10

Чорновіл: "Ющенко не довіряє Тимошенко"

Партія регіонів має намір недопустити прийняття Верховною Радою 6-го скликання низки законів до голосування з кандидатури прем"єр-міністра й складу Кабінету Міністрів.

Про це на прес-конференції сказав кандидат у депутати Ради від ПР Тарас Чорновіл.

"Ми не допустимо зробити це. Ви створюєте коаліцію - зробіть це до кінця, а потім будемо всі разом займатися законодавчою діяльністю", - сказав Чорновіл.

Він припустив, що висування ідеї про розгляд Радою низки законопроектів до голосування з кандидатури прем"єра пов"язане з недовірою, яка існує між Президентом Віктором Ющенком і лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

"Якщо коаліція буде створена з порушенням закону, може повторитися дежавю 2006 року, коли ми блокували роботу Верховної Ради", - сказав він.

Блок Юлії Тимошенко й Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" мають намір розглянути 12 законопроектів до голосування у Верховній Раді 6-го скликання за кандидатуру прем"єр-міністра й склад Кабінет Міністрів.

15 жовтня Блок Юлії Тимошенко й Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" домовилися створити коаліцію у Верховній Раді 6-го скликання, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Ющенко не довіряє Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі