пʼятниця, 18 квітня 2008 09:52

Чорновіл: "Юля і з цими повноваженнями зможе всі гайки закрутити, якщо стане Президентом"

"Хтось з австрійських учених в кінці XIX сторіччя розвинув теорію, що у первісних людей було нерозуміння зв"язку між актом любові і народженням дитини: одне дуже приємне, інше - вельми болісне. Але вони це не поєднували, дев"ять місяців пролітали - і одне з іншим вони не пов"язували, - говорить в коментарі "Дню" "регіонал" Тарас Чорновіл. - Юлія Володимирівна ж, напевно, вважає українців такими ж первісними людьми, які не в змозі поєднувати, аналізувати, порівнювати і робити висновки, і тому робить ставку на те, щоб піти у відставку на піку".

"Друга мета Юлі - створити собі і своєму оточенню серйозну базу під президентські вибори. Саме тому вона так жорстко бореться за Фонд Держмайна, за рішення судів по "Дніпроенерго" і так далі, - також відзначив депутат. - Я думаю, що недавній демарш бютівців - це, звичайно ж, ставка на відставку, але пізніше. А зараз - це колосальний торг. Віктору Ющенку сьогодні не вигідна її відставка, і я підозрюю, що сьогодні Юля, чудово це розуміючи, виторговує у Президента все, що може, роблячи то крок вперед, то крок назад у війні з Секретаріатом. А коли буде створена база, можна йти у відставку і йти в президенти".

"При нинішніх повноваженнях, які є у Президента, при відвертому волюнтаризмі і диктаторських цінностях можна спокійно узурпувати владу. Тому великих президентських повноважень їй, в принципі, і не треба, Юля і з цими повноваженнями зможе всі гайки закрутити, якщо стане президентом", - підсумував Тарас Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Юля і з цими повноваженнями зможе всі гайки закрутити, якщо стане Президентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі