понеділок, 21 квітня 2008 10:28

Чорновіл про "регіоналів": "Е-е-ех, та ну їх..."

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що "надання російській мові статусу другої державної" залишається "ключовим пріоритетом внутрішньої політики" і має бути внесене до партійної програми.

Таким чином, точку зору ПР не тільки не пом`якшили, але і посилили – в старій програмі партії з "мовного" питання містилися обтічні, неконфліктні формулювання, пише "Коммерсантъ-Україна".

За словами джерел Ъ, під час з`їзду ніхто не висловлював заперечень з цього питання. Втім, не всі залишилися задоволені його результатами. Так, депутат Тарас Чорновіл вийшов з Жовтневого палацу одним з останніх; він йшов, низько схиливши голову, і явно намагався уникнути зустрічі з журналістами.

На питання щодо тези про другу державну мову і її посилення Чорновіл відповів: "Щось прийняли. А що – не знаю. Я не встиг навіть прочитати цю книжечку, - відповів він, вказавши на теку з новою програмою і статутом партії.

– Як же так? Ви ж голосували за ці документи! – здивувався кореспондент. – Е-е-ех, та ну їх...– не приховуючи смутку, сказав Чорновіл і, махнувши рукою, пішов геть від своїх однопартійців.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл про "регіоналів": "Е-е-ех, та ну їх..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі