четвер, 13 березня 2008 10:38

Чорновіл про помилки Партії регіонів і її рейтинг

Партія регіонів допустила ряд важливих помилок, які, безумовно, вплинули на наші рейтинги, але рейтинги - це справа наживна, сказав народний депутат від Партії регіонів ТарасЧорновіл, коментуючи можливі причини зниження рейтингів Партії регіонів.

"Першу помилку ми зробили ще тоді, коли почали топтатися по мозолях Віктора Ющенка замість того, щоб шукати нормальну співпрацю, - це крок назад. Все почалося із закону "Про Кабмін", який потрібно було приймати трішки в іншій редакції. Наступна помилка полягає в тому, що Партія регіонів погодилася йти на вибори в той момент, коли вони оголошувалися абсолютно незаконним і неконституційним способом. Нам потрібно було жорстко відмовитися і відстояти свою лінію - це теж нам дало зниження рейтингу. Те, що ми планували роботу уряду на довгострокову перспективу, вмудрилися залишити перехідний залишок - 24 мільярди гривень уряду Тимошенко, замість того, щоб деяку частину кинути на проїдання. Чому уряд Януковича не міг вже в той момент почати виплачувати знецінені заощадження? Ну що ж, це наша помилка, розрахунок був на те, що потрібно було діяти за економічними законами. Якщо дивитися на довгострокову перспективу, то поведінка була правильною, якщо дивитися на політичну кон"юнктуру, це дійсно призвело до того, що люди бачать, що Тимошенко дає гроші. Але це поки дивляться, знаєте, хтось отримає цю тисячу, хтось ні, але через півроку за цю тисячу можна буде купити те, що зараз за 200-300 гривень. Тоді і буде прозріння", - резюмував нардеп, пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл про помилки Партії регіонів і її рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі