понеділок, 22 жовтня 2007 15:14

Чорновіл: Призначення Тимошенко прем"єром вигідне "Регіонам"

Кандидат в народні депутати від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що Партії регіонів на даному етапі політично вигідне призначення лідера БЮТ Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра України.

Таку думку він висловив в понеділок під час інтернет-конференції.

"На мій погляд, політично Партії регіонів було б вигідно, щоб до влади прийшла Тимошенко (лідер БЮТ Юлія Тимошенко). Ми дуже швидко забули про удар, який вона нанесла економіці і в цілому державі, повірили маніпулятивним заявам "а-ля Пинзеник" (екс-міністр фінансів Віктор Пінзеник в уряді Тимошенко, - сказав він.

В той же час, Чорновіл прогнозує, що робота демократичної коаліції у разі її створення буде нестабільною.

"Дуже багато внутрішні суперечності, ідеологічної несумісності, парадів амбіцій, а також різних планів на президентські вибори", - підкреслив він.

На думку політика, ситуація в країні може стабілізуватися після президентських виборів. В той же час він вважає, що тимчасова стабілізація може бути у разі створення широкої коаліції, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Призначення Тимошенко прем"єром вигідне "Регіонам" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі