Ексклюзиви
середа, 20 червня 2007 08:34

Чорновіл піде з політики, бо перейшов дорогу людям Януковича

"Регіонал" Тарас Чорновіл не виключає, що змінить кар"єру політика на кар"єру політолога або журналіста. Про це він заявив в інтерв"ю газеті "Експрес". 

"Хочеться взяти тайм-аут. Не таке вже воно веселе і приємне, це життя в парламенті, щоб чіплятися за нього руками і ногами. Тим більше, що на життя я можу собі заробити журналістською роботою й аналітикою. Можу, нарешті, писати ті ж закони, тільки пропонувати їх якійсь фракції", - сказав він.

Чорновіл зазначив, що професії журналіста і політолога йому "ближчі", ніж його сьогоднішнє заняття, підкресливши водночас, що "велика політика дуже засмоктує".

"Навряд чи мої мрії збудуться вже найближчим часом", – заявив Чорновіл.

Він також повідомив, що відмовився від місця в першій десятці списку Партії регіонів, оскільки з деяких пір його "почала дуже дратувати групка людей, для яких якісь вторинні візуальні ознаки – це зміст усієї їхньої політичної кар"єри".

При цьому Чорновіл пояснив, що під "вторинними ознаками" він має на увазі "номер депутатського посвідчення".

"Мене це так дістало, що зникло будь-яке бажання бути в першій п"ятірці, десятці або навіть сотні", – сказав він, зазначивши, що йому "було б коректніше бути десь на початку другої сотні".

Чорновіл також заявив, що причиною його зникнення з "медіапростору" став той факт, що "є люди", яким він "останнім часом перейшов дорогу".

"Люди, які проводять інформаційну лінію керівництва партії, вирішили усунути мене з телебачення", – сказав він. Водночас Чорновіл відзначив, що "це не стосується керівництва партії".

"З керівництвом партії в мене нормальні відносини", – сказав депутат, стверджуючи, що поки що не збирається виходити з Партії регіонів, "а як буде далі – поживемо-побачимо", повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл піде з політики, бо перейшов дорогу людям Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути