пʼятниця, 27 лютого 2009 12:16

Чорновіл: Керівником СБУ может стати навіть Поплавський

Чорновіл: Керівником СБУ может стати навіть Поплавський

Глянувши на стелю, я можу назвати, кандидатуру на посаду голови СБУ, скажімо Михайла Поплавського. Ви скажете, що це ідіотизм, а я скажу, що це можливо.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл, відповідаючи на питання про те, хто найімовірніше буде призначений головою СБУ.

За словами парламентаря, в Україні, при такій кадровій політиці Секретаріату президента, головою СБУ може стати будь хто: без освіти, без досвіду, оскільки це принцип кадрової політики Секретаріату.

"Як Хорошковський може стати першим заступником голови СБУ, якщо СБУ повинно займатися питаннями Хорошковського. Це дуже сумнівний російсько-український бізнес, питання по митниці, питання РосУкрЕнерго. Ця людина сьогодні розглядатиме справи проти самого себе", - відзначив Чорновіл.

Він підкреслив, що той натиск, який сьогодні йде на СБУ, не дає нормально працювати навіть хорошим спецслужбістам.

"Важко спрогнозувати кого призначать головою СБУ, оскільки в Україні сьогодні кадровий хаос, а що стосується кандидатури Валентина Наливайченка, то вона непрохідна", - сказав Чорновіл.

У січні цього року президент Віктор Ющенко призначив Хорошковського першим заступником голови Служби безпеки України. А Кабінет Міністрів перед тим відправив його у відставку з посади голови Державної митної служби.

Влітку Тимошенко називала його роботу "колосальною" і навіть вручила грамоту. Нині вона вважає, що Хорошковський змовився з мільярдером Дмитром Фірташем, співвласником компанії "РосУкрЕнерго"

За матеріалом: ІнтерМедіаконсалтинг, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Керівником СБУ может стати навіть Поплавський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі