вівторок, 16 жовтня 2012 16:47

Чорновіл хоче, аби Захарченко розібрався із "шістками"

Чорновіл хоче, аби Захарченко розібрався із "шістками"
Фото: politdengi.com.ua

Нардеп Тарас Чорновіл має намір потрапити на прийом до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з приводу побиття членів його виборчого штабу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві третини парламенту матимуть "Регіони" - Гончарук

"Я почекаю до завтрашнього дня. Якщо не буде змін, то буду добиватися зустрічі із  Захарченком або його першим заступником. Я розумію, що результату великого не буде, але хай із своїми "шістками" розберуться. Адже хлопців (агітаторів. - Gazeta.ua) били в присутності міліціонерів. Коли нападника повезли до райвідділу, він на очах у міліції в машині наніс одному із агітаторів останній найсильніший удар. На це навіть не зреагували. За таке треба як мінімум зняти з роботи", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати опитувань ніколи не збігалися з результатами виборів - Бекешкіна

Чорновіл розказав, що у райвідділі міліціонери потисли руки нападникам і відпустили їх, а потерпілим пропонували писати заяви маркером.

"Коли я наступного дня прийшов до райвідділ, підняв шум, попередив: якщо не будуть цим питанням займатися, то я піду до міністра і вимагатиму, щоб "шісток" здали. Заступник начальника райвідділу почав мені розказувати, що всі заяви від потерпілих прийняли. Виявилося, що він мені збрехав. Бо цього не було зроблено. Після мого візиту ситуація трохи змінилася – заяви прийняли і ніби слідчий криміналіст почав опитування. А кого опитувати? Вони ж клянуться, що ведуть постійне відеоспостереження. Тому можуть побачити, хто із міліціонерів тоді працював. А вони другий день шукають той наряд міліції", - зауважив політик.

Він вважає, що подібні інциденти "роблять під владу". "Мені на окрузі дуже хамлять люди Баленка. Тільки під нього міліція не працює", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл хоче, аби Захарченко розібрався із "шістками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі