пʼятниця, 18 листопада 2011 16:05

Чорнобильці у Донецьку жалкують, що обрали президентом Януковича

Чорнобильці у Донецьку жалкують, що обрали президентом Януковича

Чорнобильці, які продовжують голодування в Донецьку, вважають, що президент Віктор Янукович повинен піти у відставку.

Про це заявив представник ініціативної групи чорнобильців Василь Лабунін. За його словами, сьогодні знову ніхто з представників влади не вийшов на контакт з протестуючими.

"Ні з Азаровим, ні з Януковичем нам не обіцяють ніяких зустрічей. Може Азаров після того, як став іудеєм, вважає, що можна так поводитися з людьми. Але у людей вже переповнена чаша терпіння. За великим рахунком, Янукович повинен після цього піти у відставку. Те, що ми його тут обрали, стало нам уроком на все життя ", - заявив Лабунін.

Він так само додав, що донецькі чорнобильці отримали телеграму зі Львова та Дніпропетровська: "Люди нам пишуть і підтримують. Ми хочемо, щоб до наших вимог приєдналися й інші пільгові категорії, вчителя і бюджетники".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після Донецька і Харкова чорнобильці захопили Пенсійний фонд у Львові

Як повідомлялося, у Донецьку продовжують голодовку 43 чорнобильця. 16 листопада "швидка допомога" відвезла до лікарні голову Донецької обласної організації ВГО інвалідів Чорнобильської катастрофи "Чорнобиль-Єдність" Миколу Гончарова.

Разом з тим у Львові представники ГО "Діти Чорнобиля Львівщини" 17 листопада прийшли до вимог до обласного управління пенсійного фонду.

Зараз ви читаєте новину «Чорнобильці у Донецьку жалкують, що обрали президентом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі