середа, 26 січня 2011 19:54

Чоловік, який посварився з Ющенком зізнався, що його не викликали в СБУ

Чоловік, який посварився з Ющенком зізнався, що його не викликали в СБУ

Киянина Василя Дубовицького, який прославився завдяки сварці із екс-президентом Віктором Ющеном, не викликали в СБУ.

В коментарі Gazeta.ua він розповів, що розіграв свою знайому Ніну Шуляк.

"Я її навмисно розіграв. Прошу в неї пробачення за турботу і за те, що поступив по-хлопчацькому. Я її розіграв, бо вона була налякана під час сварки з Ющенком. Коли Ющенко виходив з Генпрокуратури, вона згорнула свій плакат, а я ні. Ввечері вона мені дзвонила, питала де я. А я сказав, що за мною приїхала машина СБУ, забирають мене, потім за тобою приїдуть. Вона перелякалася", - зазначив киянин.

За словами Дубовицького, за чотири години вони із Шуляк знову розмовляли телефоном.

"Відпустили, кажу їй. Забрали паспорт, відбитки пальців зняли. Мали везти у Лук'янівське СІЗО, саджати у камеру поруч з Луценком. Але передумали, бо в мене цукровий діабет й через допити рівень цукру в крові піднявся. Наплів дурниць, пофантазував. Безплатний концерт був розмовного жанру. Кажу завтра знову йти, сказали на три доби взяти продуктів, теплий одяг. Кажу, мене скоріше за все мають відправити в Магадан. Вона мені: "Давай зустрінемося, я тобі сала передам". Від сала відмовився. Ввечері сказав їй, що мене звинувачують у формуванні організованої банди, яка образила державного діяча. Грозить чи "вишка", чи до 15-ти років", - поділився Дубовицький.

Чоловік запевняє, що не очікував, що знайома оголосить про це журналістам, і що справа викличе резонанс у суспільстві.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Василя Дубовицького, який перед допитом Віктора Ющенка у Генпрокуратурі посварився з екс-президентом викликали на допит в СБУ. Водночас у спецслужбі категорично спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який посварився з Ющенком зізнався, що його не викликали в СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі