понеділок, 04 лютого 2008 11:31

Чоловік Семенюк взяв її прізвище. Частково

Глава Фонду Держмайна Валентина Семенюк вийшла заміж більше двох тижнів тому, але досі так і не побувала у весільній подорожі. Квитки на Мальдіви ще в день одруження молодятам подарував син Віталія Самсоненка, чоловіка Валентини Петрівни, правда, путівкою подружжя ще не скористалося. "Політична ситуація така, що варто мені виїхати з Києва, як відразу скажуть, що злякалася, втекла. Ось і відкладаємо медовий місяць",  зізналася "Сегодня" Валентина Семенюк.

За словами глави ФДМУ, її сімейне життя почалося з нового місця проживання і нових документів. "Ось з Віталіком паспорта нові отримали. Тепер я не просто Семенюк, а Семенюк-Самсоненко. А Віталік теж своє прізвище змінив. Він тепер Самсоненко-Семенюк. Ми хотіли, щоб у нас були подвійні прізвища. Це трішки дивно, але в той же час цікаво", - сміється Валентина Петрівна. Живуть молодята в квартирі чоловіка, в центрі Києва, на вулиці Старонаводницькій, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Семенюк взяв її прізвище. Частково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі