четвер, 09 грудня 2010 12:59

Чоловік Герман працює у службі Хорошковського

Чоловік Герман працює у службі Хорошковського

Чоловік застуника голови Адміністрації президента Ганни Герман, Сергій Герман працює у Службі безпеки України.

Про це пише Українська правда з посиланням на свої джерела.

За даними співрозмовників видання влітку-восени Сергій Герман став одним з керівників департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення СБУ.

У свою чергу, прес-служба СБУ підтвердила, що чоловік заступника голови АП справді працює у спецслужбі. Водночас прес-служба не назвала його посаду, зазначивши, що ця інформація секретна.

"Враховуючи те, що інформація про роботу чоловіка заступниці керівника адміністрації президента Ганни Герман викликає інтерес у засобах інформації, за особистою згодою пана Сергія Германа повідомляємо, що він працює в одному з неоперативних підрозділів СБУ як державний службовець 5-го рангу", - ідеться у відповіді прес-центру Служби безпеки.

До останнього часу Сергій Герман був дипломатом середньої ланки. Зокрема, він працював в консульстві України в Гданську, першим секретарем і радником посольства України в Польщі, а також радником посольства в Грузії.

Після перемоги Віктора Януковича Сергій Герман вибрав інший напрямок своєї діяльності. Сама Ганна Герман цей факт усіляко приховувала.

Зокрема, нещодавно в інтерв'ю одному з друкованих ЗМІ заступник голови АП заявила: "Для мене кар'єра - це не посада і не звання, а можливість робити ту справу, яку любиш. У цьому ми з чоловіком однодумці: він працює в одному дуже серйозному аналітичному центрі".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Герман працює у службі Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі