вівторок, 22 лютого 2011 11:12

Чижмарь впевнений, що його облили кислотою через роботу

Чижмарь впевнений, що його облили кислотою через роботу

У справі про замах на заступника глави Київської облдержадміністрації Юрія Чижмаря міліція схиляється до версії, пов'язаної з професійною діяльністю чиновника.

Як пише газета "Сегодня", "якщо раніше міліція розробляла основну версію - помста на ґрунті ревнощів, то зараз, після бесід з Чижмарем, слідство схиляється до іншої версії, яка пов'язана суто з професійною діяльністю чиновника".

Як відомо, пізно ввечері 16 лютого Чижмаря у дворі будинку облили кислотою.

За словами джерела видання, близького до обласної адміністрації, на цій версії наполягає сам Чижмарь.

"Мені відомо, що його намагалися вижити з обладміністрації. Примушували написати заяву про звільнення, але він не погоджувався. Ось і вибрали такий відповідний спосіб, як кислота, щоб всі подумали на жіночі розборки, адже на його серце дійсно багато претенденток", - сказало джерело.

У Київській обладміністрації, де Чижмарь працює з серпня 2010-го, розповіли, що заступник губернатора займається громадськими організаціями та рішенням корпоративних суперечок.

Як зазначає видання, інформація про те, що людину, яка облила кислотою чиновника, затримали, не відповідає дійсності, але оперативники стверджують, що вже вийшли на слід підозрюваних.

"Немає таких людей, які зараз перебувають у нас, і їх підозрюють у тому, що вони когось облили кислотою. Зараз триває операція по затриманню замовників і виконавця. Є коло людей, за якими ведеться цілодобове стеження", - сказало джерело газети в обласної міліції.

"Через витік інформації пошуки затяглися. Зазвичай виконавців затримують протягом декількох днів", - сказав він.

"Крім того, говорять про те, що він міг стати жертвою однієї з адвокатських фірм. Справа в тому, що дружина Чижмаря Катерина Іванівна працює директором Департаменту нотаріату, фінансового моніторингу юридичних послуг та реєстрації адвокатських об'єднань Мін'юст", - йдеться у публікації.

Як пише газета, цей департамент контролює діяльність українських адвокатів і, цілком можливо, що дружина Чижмаря "перейшла комусь дорогу". "Варто зазначити, що зі своєю офіційною дружиною Чижмарь не живе вже 5 років, але у них збереглися дуже щільні ділові відносини", - пише газета.

Сам Чижмарь, за інформацією видання, поки що перебуває в реанімації опікового відділення, де ще пробуде як мінімум 10 днів. "Як розповіла нам його особистий окуліст, чиновник може втратити зір", - йдеться у публікації.

Зараз ви читаєте новину «Чижмарь впевнений, що його облили кислотою через роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі