вівторок, 17 березня 2020 22:03

"Читайте Оксану Забужко" - Зеленський дав пораду українцям, які сидять удома

"Читайте Оксану Забужко" - Зеленський дав пораду українцям, які сидять удома
Зеленський закликає українців не виходити з дому

Президет Володимир Зеленський звернувся до українців. Відео він опублікував у вівторок увечері.

"Знову хочу закликати всіх. Будь ласка, без зайвої потреби не виходити на вулицю і залишатися вдома. Давайте використаємо цей час з максимальною користю і проведемо його з рідними та близькими.

Будемо дивитися гарні фільми, читати хороші книжки. Зараз, до речі, у соцмережах всі питають одне в одного порад, що подивитися чи що почитати.

Моя сьогоднішня рекомендація така: роман "Уцілілий" Чака Поланіка та "Музей покинутих секретів" Оксани Забужко", - звернувся Зеленський.

"І дуже рекомендую чудовий французький фільм "Один плюс один". Бажаю нам усім 36 і 6. Бережімо себе, збережемо Україну", - додав президент.

На початку відео Зеленський звернувся: "Здоровенькі були. Дякую усім, хто дослухався до поради і сьогодні залишився вдома. Це справді дуже важливо для вашого життя і здоров'я.

Є й інший позитив у карантині. За довгий час у Києві різко зменшився рівень забруднення повітря. І це не може не тішити. Продуктові магазини, аптеки, АЗС, банки, страхові компанії та всі державні органи працюють.

Окрема подяка Верховній Раді, яка не пішла на карантин. Депутати працюють у комітетах, а в разі необхідності ухвалення термінових законів зможуть швидко зібратися у залі засідань".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без штрафів, перевірок та прострочки за кредитами: які податкові зміни запровадили на час карантину

У вівторок Верховна Рада призначила генеральним прокурором Ірину Венедіктову, а міністром економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.

Зараз ви читаєте новину «"Читайте Оксану Забужко" - Зеленський дав пораду українцям, які сидять удома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі