вівторок, 22 лютого 2011 09:59

Чиновник Тимошенко натякнув, що його звільнили за дорученням Януковича

Чиновник Тимошенко натякнув, що його звільнили за дорученням Януковича

Колишній заступник міністра юстиції Євген Корнійчук запевняє, що слідчий звільнив його з-під варти у відповідності до чинного законодавства.

За його словами, слідчий не міг вчинити інакше.

"Я схильний вважати, що слідчий не міг вчинити інакше, крім як випустити мене, оскільки я на момент свого звільнення зі справою вже ознайомився. А процедура в рамках кримінального процесу передбачає, що в цей момент слідчий зобов'язаний прийняти процесуальне рішення - випустити мене чи залишити", - пояснив екс-чиновник.

При цьому він не виключив, що зустріч голови Верховного суду Онопенка з президентом вплинула на рішення Генпрокуратури.

"Процесуально слідчий зобов'язаний був прийняти рішення про моє звільнення. І я підкреслюю: я сподіваюся, що слідчі будуть об'єктивні й оберуть інший запобіжний захід щодо інших колишніх членів уряду. У СІЗО сидить колишній міністр екології Філіпчук. Людині сьомий десяток, в нього погане здоров'я. Але наскільки мені відомо, крім мене ніхто з матеріалами своїх справ ще не ознайомився ", - додав він.

На уточнююче питання, чи бачить він зв'язок між зустріччю президента з головою ВСУ його звільненням та закриттям кримінальної справи проти дочки глави Верховного суду Ірини, Євген Корнійчук відповів так.

"Ну, справа дочки - вона взагалі абсурдна. Там суто цивільно-правові відносини .... Скільки можна притягати мене до Онопенка - у нього своя "кухня", у мене своя! Ми спілкуємося, як правило, на сімейних святах", - резюмував Корнійчук.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник Тимошенко натякнув, що його звільнили за дорученням Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі