четвер, 05 лютого 2009 09:22

Чи очолить Наливайченко СБУ по-справжньому, стане відомо сьогодні

Чи очолить Наливайченко СБУ по-справжньому, стане відомо сьогодні
Верховна Рада розгляне 5 лютого проект постанови про призначення виконуючого обов"язки голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка на посаду голови СБУ.

Це передбачено порядком денним Ради.

Також парламент розгляне проект постанови про порядок денний своєї 4-ї сесії.

Крім того, порядком денним на 5 лютого заплановано законопроекти про внесення змін до законодавчих актів з боротьби з контрабандою і порушеннями митних правил; про перелік об"єктів права державної власності, що не підлягають приватизації; про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (про черговість задоволення вимог у разі заборгованості з заробітної плати).

Крім цього, парламент розгляне законопроекти про підвищення престижності шахтарської праці; про внесення змін до законодавчих актів про погодинну оплату праці.

Рада розгляне також ряд ратифікаційних законопроектів: про ратифікацію виправлення до положень договору до Енергетичної хартії, які стосуються торгівлі; про ратифікацію додаткового протоколу до меморандуму про взаєморозуміння між урядом України і НАТО про заснування Центру інформації і документації НАТО в Україні і призначення офіцерів зв"язку альянсу в Україні.

Крім цього, парламент у другому читанні розгляне законопроекти про державну програму приватизації на 2008-2012 роки, про внесення змін до деяких законів щодо приватизації, про внесення змін до закону "Про податковий тариф в Україні".

3 лютого парламент вирішив у першу чергу розглянути на своєму пленарному засіданні 5 лютого соціально-економічну ситуацію в Україні і дії органів влади для подолання кризи.

Зі слів голови Ради Володимира Литвина, результатом заслуховування відповідної інформації може бути висловлення недовіри Кабінету Міністрів.

15 січня Президент Віктор Ющенко знову запропонував Раді призначити Наливайченка головою СБУ.

2 вересня 2008 Рада відмовилася призначити Наливайченка головою СБУ, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Чи очолить Наливайченко СБУ по-справжньому, стане відомо сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі