вівторок, 11 червня 2013 13:02

"Чи досі УДАР є опозиційною силою?" - Активісти у масках пікетували офіс партії
5

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Активісти Руху Гая Фокса пікетували будівлю офісу партії УДАР у Києві з вимогою оцінити дії "ударівця" Віталія Чугуннікова.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Нещодавно "ударівець" відмовився вводити мораторій на забудову в історичній частині столиці.

Група із 15 людей, які були традиційно у масках, поставили трибуну на алеї по вулиці Горького і звернулися до представників УДАРу.

"Ми прийшли близько 11.00 і зателефонували до їхнього офісу, - говорить активіст Тарас. - Вийшли люди, не представляючись, подивилися на нас і повернулися. На жаль, ніхто коментарів ніяких не дав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни завтра пікетуватимуть офіс УДАРу через спільне з ПР голосування Чугуннікова

Під час пікетування охоронець із червоною стрічкою з написом УДАР на шиї спостерігав за активістами з боку, весь час говорячи по телефону. На запитання, чому не відбуваються ніякі дії з боку партії, відповів, що нічого не знає.

"Ми хочемо запитати, чи знають вони, що відбувається в їхній партії? Бо тоді виникає питання, чи досі партія УДАР є опозиційною силою? І чи Віталій Володимирович особисто знає, що відбувається? Інше питання - це "тушки". Цікаво, чи з ним (Віталієм Чугунніковим - Gazeta.ua), якось розберуться?..", - зазначив активіст.

Правоохоронців на час проведення акції не було.

"До нас уже наврядчи хтось вийде, тому ми закінчуємо цю акцію, але будемо активно слідкувати за роботою "ударівців", - наголосив мітингувальник.

Не дочекавшись реакції з боку УДАРу, пікетувальники забрали трибуну і пішли геть.

Зараз ви читаєте новину «"Чи досі УДАР є опозиційною силою?" - Активісти у масках пікетували офіс партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі