пʼятниця, 25 січня 2008 16:37

Червоненко проситься у віце-прем`єри

Голова Національного агентства з підготовки і проведення фінальної частини Євро-2012 Євген Червоненко в ексклюзивному інтерв`ю журналу "Профіль" підтвердив, що під час коаліційних переговорів йшла мова про те, що буде профільний віце-прем`єр по Євро-2012, і ця посада була обіцяна йому.

"Так було домовлено при призначенні. Мені особисто не важливі назви – у таксі важливі не шашечки, а їхати. Але я знаю ментальність співробітників будівлі на Грушевського, я знаю ментальність мерів. Без приставки "віце", за зниженим моїм статусом можна буде закрити свої інтереси і не реагувати на побажання Києва. І це розуміє Президент", – розповів Червоненко.

Більш надійного члена уряду не буде

Крім того, зі слів Червоненка, до недавніх пір у нього не було навіть офісу. "Немає фінансування, все розвивається за мій рахунок, але я побудую. Хочу, щоб всі зрозуміли: або поміняйте мене відразу або давайте працювати. На мені не написано ні "Динамо", ні "Шахтар", ні "Дніпро", ні "Металург" або "Металіст".

Тут написано: "Україна" – країна мені доручила зробити роботу, в якій лише 10 відсотків футболу. Але я постараюся ні з ким не встрявати у розбірки: "А ти хто такий?", – а постараюся всіх об`єднати. Скажу одне: якщо я буду віце-прем`єром, більш надійного члена уряду не буде", - пообіцяв глава агентства з проведення ЄВРО-2012, пише журнал "Профиль". 

Зараз ви читаєте новину «Червоненко проситься у віце-прем`єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі