понеділок, 11 серпня 2008 08:01

Червоненко: Отруєння Ющенка могло бути вигідне Тимошенко

Євгеній Червоненко, одна з найближчих до Віктора Ющенка людина, вважає, що отруєння Ющенка могли використовувати не тільки його тодішні політичні супротивники, але і його найближчі соратники.

Ось фрагмент з інтерв"ю Червоненка Українській правді:

Червоненко: "Я не маю права нікому висувати звинувачення. Технологічно, якби Ющенко не вижив, то можливий був би варіант подальшого розвитку подій: труна на мотузці і хто б осідлав цю тему, той і міг би стати чемпіоном.

Журналіст: "Юля?"

Червоненко: "Це ви сказали".

Червоненко розкритикував свого колишнього друга Давида Жванію, за те, що той відкрито піддає сумніву сам факт отруєння президента. Червоненко впевнений, що причина цих заяв Жванії у зміні його політичної орієнтації у бік Блоку Тимошенко.

"Мені неприємно дивитися, як ті, що багато присягалися у любові до Ющенка сьогодні присягаються у вірності новим кумирам. Але головне, дорогою на вулицю Грушевського не втратити штани. Адже біжать до жінки, незручно вийде... Бачу, що розігрується сценарій дискредитації за типом "любідрузі-2. І за всім цим я спостерігаю "ласкаву" руку пана Медведчука".

Як повідомлялося в пресі, екс-глава адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук є неофіційним радником Юлії Тимошенко під час газових переговорів з Росією.

За матеріалом: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко: Отруєння Ющенка могло бути вигідне Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі