понеділок, 02 квітня 2007 15:30

Червоненко організує автоперегони в Ялті

Президент Автомобільної федерації України, голова Запорозької обласної державної адміністрації Євген Червоненко має намір організувати в Ялті етап чемпіонату світу з авторалі.

Він запевнив, що проведення Чемпіонату Європи, а тим більше Чемпіонату світу з ралі, не менш вагома подія, ніж проведення чемпіонату Європи чи світу з футболу.

За словами Червоненка, такі змагання дають значні інвестиції в розвиток регіону. Крім того, він підкреслив, що "топом сезону буде Ялта-ралі", яке стало однієї з найпрестижних та важких змагань.

Він повідомив, що Чемпіонат України з ралі проводитиметься під гаслом "Захід і Схід разом" з етапами в Донецьку та Чернівцях.

"Ми очікуємо збільшення кількості учасників навіть у складних автозмаганнях за рахунок підвищення "автомобілізації" людей, навіть в дуже дорого вартісних групах, де вартість бойового авто становить за 100 тис. євро", - сказав він.

Червоненко переконаний, що популяризації автоспорту призведе до появи в Україні власних гонщиків світового рівня, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Червоненко організує автоперегони в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі