вівторок, 22 квітня 2008 12:27

Червоненко носить золотий годинник за 100 тисяч доларів (ФОТО)

Кілька днів тому на виставці розкошів Євген Червоненко продемонстрував символ свого високого майнового і суспільного статусу.

На руці політика красувався справжній ексклюзив - швейцарський золотий годинник "Bovet" з турбійоном.

Ексклюзивність Bovet полягає не лише у дорогоцінних матеріалах, що використовуються при виготовлені годинників. Bovet щорічно виробляє менше двох тисяч екземплярів годинників, а багато моделей взагалі випускає невеликими серіями.

Деякі ж екземпляри взагалі представляють собою одиничні твори мистецтва.

"Годинники Bovet служили символом цілої епохи. Їх колекціонували китайські імператори, арабські шейхи і сучасні азіатські мільйонери", - стверджують спеціалісти годинникового мистецтва.

Модель годинника Червоненка з колекції "Fleurier", виготовлена з 18-каратного рожевого золота. Мінімальна ціна такого ексклюзиву - 100 тисяч доларів.

Ціною свого годинника Червоненко майже досяг рівня витрат на дорогоцінні аксесуари Нестора Шуфрича, який носить годинники, сукупна вартість яких сягає 135 тисяч доларів.

Проте ні один, ні другий поки так і не можуть переплюнути найбагатшого українця Ріната Ахметова, який носить годинник Vasheron Constantin ціною у два "Бентлі".

За матеріалом: TabloID.
Зараз ви читаєте новину «Червоненко носить золотий годинник за 100 тисяч доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі