четвер, 01 листопада 2007 11:52

Червоненка впізнали, не поступилися місцем, а потім нагрубіянили

Губернатору Євгену Червоненку при проведенні інспекції маршруток нагрубіянив водій.

Про це розповів сам Червоненко на нещодавній колегії в облдержадміністрації, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Затримавшись допізна на роботі, Червоненко одягнув на себе кепку і стару куртку і відправився на зупинку на площу Фестивальну. Сівши в першу маршрутку, залишився непоміченим.

"Поки я катався, мене впізнали три особи, але місцем поступатися ніхто не став", - розповів губернатор.

Однак, за словами Червоненка, коли водій розігнався до швидкості 100 кілометрів на годину, він не витримав і, не представляючись, зробив йому зауваження.

Шофер, не впізнавши в салоні губернатора, став грубіянити, мовляв, "так хто ти такий".

Червоненко нічого не відповів, щоб не зірвати свою "операцію", тому що побоявся, що по рації одразу ж буде передана інформація іншим водіям і вони вмить перетворяться в зразково-показових водіїв.

"Я запам"ятав відповідь маршрутчика пенсіонеру-ветерану: "Я план по пільговиках сьогодні виконав", - продовжив розповідати глава області.

Як розповів Червоненко, у середу готувалося розпорядження про систему контролю над маршрутками.

У найближчому майбутньому створять комісію, що без попередження буде інспектувати всі маршрутки в такий же спосіб, як це зробив губернатор. Захоплених на місці порушень маршрутчиків будуть позбавляти ліцензії.


Зараз ви читаєте новину «Червоненка впізнали, не поступилися місцем, а потім нагрубіянили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі